Hvilket luftfortelt bør jeg vælge?

Hvilket luftfortelt bør jeg vælge?

CampingmaxDer er mange forskellige typer og modeller af luftfortelte på markedet, og det kan være svært at finde et overblik over dem, og finde ud af hvilke luftfortelte der passer til netop den type camping, som man selv praktiserer. Luftfortelte findes i mange forskellige bredder og dybder, så man kan uden problemer finde en størrelse som passer til ens behov. Men det vigtigste er at man vælger luftfortelt, som passer til den type camping man foretrækker, og her er materialet et meget vigtig faktor

Materialet gør den store forskel

Luftfortelte findes med to forskellige typer materiale : Åndbart og letvægt.

Det åndbare materiale gør at teltet kan "trække vejret". Luften i teltet kan nemmere cirkulere og udskiftes, og derved har man de bedste forudsætninger for et godt indeklima i teltet, uanset om du camperer forår, sommer eller efterår.

Det lette materiale vejer mindre end All Season materialet, og derfor nemmere at håndtere. Materialet er tæt og kræver derfor at man sørger for at få luftet grundigt ud i teltet, så luften kan cirkulere.

Kampa All Season luftfortelt - Åndbart materiale

Kampas All Season luftfortelte er lavet i et materiale kaldet Weathershield All Season, som er et åndbart materiale, som tillader forteltet at ånde og cirkulere luften, og derved give de bedste forhold til at skabe et godt og behageligt indeklima. Luftfortelte med det åndbare All Season materiale egner sig til camping i hele sæsoner, altså forår, sommer og efterår.

MoverÅndbart
MoverFastligger camping
MoverCamping i hele sæsonen (Forår, sommer, efterår)
MoverVægt
MoverPris

Kampa All Season serien omfatter: Club Air All Season, Grande Air All Season, Ace Air All Season, Rally Air All Season

Kampa Pro luftfortelt - Letvægtsmateriale

Kampas Pro luftfortelte er lavet i et tæt og let materiale kaldets Weathershield Pro. Materialet er lettere end All Season og vejer derfor mindre, hvilket gør Pro luftfortelte lidt lettere at håndtere og transportere. Det lette og tætte materiale gør at Pro luftfortelte egner sig perfekt til de korte campingture, hvor teltet kun står stillet op i få dage af gangen. Som rejsefortelt er Pro luftforteltene perfekt, da de er nemmere og hurtige at stille op og tage ned.

MoverLetvægtsmateriale
MoverPerfekt til rejsecamping / korte ture
MoverPris
Mover Tæt materiale

Kampa Pro serien omfatter: Club Air Pro, Grande Air Pro, Ace Air Pro, Frontier Air Pro, Rally Air Pro,

Isabella luftfortelt - Åndbart materiale

Isabellas Air luftfortelte er lavet i det klassiske forteltmateriale Isacryl, som Isabelles fortelte med stænger også er lavet i. Isacryl er et særligt åndbart materiale, som tillader teltet at ånde, så luften cirkuleres og man derved får et optimalt indeklima i luftforteltet.

MoverÅndbart
MoverFastligger camping
MoverCamping i hele sæsonen (Forår, sommer, efterår)
MoverVægt
MoverPris

Isabella Air serien omfatter: Cirrus Air North 400

Vi anbefaler

Vi anbefaler, at du vælger et luftfortelt med All Season materiale. Fordelene ved det åndbare materiale og det gode indeklima er så store, at det langt opvejer den lidt højere vægt og pris. Med et All Season luftfortelt er der ingen begrænsninger, og du kan campere både forår, sommer og efter, og både i lange og korte perioder. Der er et stort udvalg af All Season telte, i flere forskellige designs og dybder, og derfor finder du helt sikkert et All Season luftfortelt som passer til dine behov.